Invented by Harvard professor David Edwards, Le Whif comes in four different flavours: raspberry, mint, mango and plain. He worked with his students at Harvard University to develop the product and said he was inspired by thinking beyond normal ways of eating food and into the future. He said: "Over the centuries we've been eating smaller and smaller quantities at shorter and shorter intervals. "It seemed to us that eating was tending toward breathing, so, with a mix of culinary art and aerosol science, we've helped move eating habits to their logical conclusion. "We call it whiffing." The chocolate-flavoured powder is housed in a small plastic cylinder which users breathe in from. Makers say the particles of the powder are too large to enter the lungs or do any damage. They believed the chocolate inhaler is just the first step in a gastronomic revolution. Tom Hadfield, part of the Le Whif team, said: "When you inhale food, you don't want the particles going into your lungs. "It's zero calorie, so could also be used as a diet tool. "But chocolate is only the beginning - we're going to be unveiling more different types of food in the future. Each canister costs £1.50 and can be reused several times. Le Whif will be available to buy from April 29.
Astronomia, astrofísica, astrogeologia, astrobiologia, astrogeografia. O macro Universo em geral, deixando de lado os assuntos mundanos. Um olhar para o sublime Universo que existe além da Terra e transcende nossas brevíssimas vidas. Astronomy astrophysics, astrogeology, astrobiology, astrogeography. The macro Universe in general, putting aside mundane subjects. A look at the sublime Universe that exists beyond Earth and transcends our rather brief life spans.
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sexta-feira, 10 de abril de 2009
Le Whif, a salvação dos chocólatras / Zero cal chocoholics' dream
O aparelho revolucionário significa que os adoradores de chocolate podem se isentar da culpa pelo prazer sem aumento de peso.
A invenção permite que os usuários sintam o aroma do chocolate para contornar a fissura, a larica, satisfazendo seu apetite por doces.
Inventado pelo professor de Harvard David Edwards, Le Whif é fornecido em quatro diferentes sabores: raspberry, menta, manga, e simples, só chocolate. Ele trabakhou com seus alunos na Universidade de Harvard no desenvolvimento do produto e disse que foi inspirado pela idéia de meios normais de se comer alimentos, no futuro. Ele diz: "Durante séculos, temos ingerido quantidades cada vez menores, a intervalos sempre mais curtos".
Pareceu-nos que comer se assemelha a respirar, enão, com uma mistura de arte culinária e técniscas de aerossol, ajudamos a modificar hábitos alimentares para sua conclusão lógica, que chamamos "whiffing".
O pó com sabor de chocolate é embalado em um pequeno cilindro plástico, que os usuários cheiram.
Os fabricantes dizem que as partículas de pó de chocolate são muito grandes para entrar nos pulmões e danificá-los. Eles crêem que o inalador de chocolate é apenas o primeiro passo de uma revolução gastronômica. Tom Hadfield, da equipe do Le Whif, disse: "Quando se inala comida, não se deseja que as partículas vão para os pulmões".
Cda embalagem custa cerca de US$2, e pode ser usada várias vezes. Le Whif estará à venda a partir de 29 de abril.
The revolutionary gadget means chocolate lovers can indulge their guilty pleasure without putting on weight.
The gadget lets users breathe in chocolate to curb cravings and satisfy their sweet tooth.
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